– Check and turn on the machine before starting the work shift
– Feed the incubated coins into the machine tray
– Check the finished product tube coming out of the machine. Control tube quality visually according to trained instructions.
– Pack the tube into a bag and label it completely.
– No limit on qualifications, but need to confirm skills (will be discussed in the interview)
– Gender: Male
– Agile, eager to learn
– Candidates who know about Engineering and mechanics are an advantage. If you don't know, you will be trained
Công ty TNHH sản xuất Bao bì Dược phẩm Năm Sao được thành lập ngày 31/05/2007.Tiền thân là cơ sở sản xuất ống tuýp nhôm Hoàng Anh – Thành lập năm 1986 . Trải qua hơn 30 năm hình thành và phát triển, công ty không ngừng nâng cao chất lượng sản phẩm và tăng sản lượng nhằm đáp ứng được các yêu cầu của khách hàng một cách tốt nhất.
[Vietnamese] Công ty TNHH sản xuất Bao bì Dược phẩm Năm Sao được thành lập ngày //Tiền thân là cơ sở sản xuất ống tuýp nhôm Hoàng Anh – Thành lập năm Trải qua hơn năm hình thành và phát triển, công ty không ngừng nâng cao chất lượng sản phẩm và tăng sản lượng nhằm đáp ứng được các yêu cầu của khách hàng một cách tốt nhất